artikel headerimage

08/3/2021

Binnenkort bij Ducati Gent & Antwerpen!

Nieuwe SuperSport 950: Uw weg naar sport! De nieuwe SuperSport 950 heeft zijn esthetiek, elektronica en rijkdom aan uitrusting vernieuwd en voldoet aan de Euro 5 emissienorm.

Dynamische stijl, compactheid en elegantie.

De nieuwe SuperSport 950 heeft zijn esthetiek, elektronica en rijkdom aan uitrusting vernieuwd en voldoet aan de Euro 5 emissienorm.

Een sterke en onmiskenbare referentie naar de Panigale V4 dankzij de nieuwe kuip, de nieuwe luchtinlaten aan de zijkant en dankzij de full-LED koplamp, ontworpen door het Ducati Centro Stile, die de motor meer sportiviteit, dynamiek en vloeiende vormen geven.

Een nieuwe look die de SuperSport 950 tot de Ducati maakt voor jonge rijders die op zoek zijn naar hun eerste sportmotor.

Ook verkrijgbaar in een 35 kW versie voor rijders met een A2-rijbewijs.

ONTDEK

Circuittraining met de Panigale V4 S 2020


Track training with Panigale V4 S 2020
In afwachting om de Desmosedici GP over een paar dagen te testen in Qatar, hebben de rijders van het Ducati Lenovo Team, Team Avintia Esponsorama, SKY VR46 Esponsorama en Pramac Racing getraind op de Panigale V4 S in Jerez de la Frontera.

ONTDEK MEER
Moto GP 2021

MotoGP 2021

Het MotoGP Wereld Kampioenschap staat voor de deur. Het Ducati Lenovo Team staat op 28 maart voor u klaar met de nachtrace in Qatar. #ForzaDucati!
ONTDEK

Nu kunt u op MyDucati App ook historische motoren registreren die sinds 1946 zijn geproduceerd

Van historische modellen tot de nieuwe generatie: sinds vandaag kunt u met MyDucati App de motorfietsen die u bezit registreren en in uw digitale garage plaatsen samen met uw Ducati Card.

ONTDEK